Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training јака

Еве ги клучните карактеристики на Mimofpet X2 Model јака за обука на кучиња

1. Со 3 режими за обука: звучен сигнал/вибрации (9 нивоа)/статички (30 нивоа)

2. Контрола на долго растојание до 1800M

3. Независна фенерче

4. Контролирајте до 4 кучиња

5.Полнење 2 часа: време на мирување до 185 дена

6. Водоотпорно ниво на јака: IPX7

MIMOFPET, доверливо име во додатоците за домашни миленици, со гордост ја претставува оваа иновативна јака за обука која комбинира врвна технологија со карактеристики погодни за корисникот.Дизајниран да ја подобри комуникацијата и разбирањето помеѓу вас и вашиот крзнен придружник, оваа јака нуди низа бенефиции што ќе го подобрат вашето искуство за тренирање на кучиња.

1. Повеќе режими за обука: Нашата јака нуди различни режими за обука, вклучувајќи вибрации, звучни сигнали и статичка стимулација.Ова ви овозможува да изберете најсоодветен режим за уникатниот темперамент и однесување на вашето куче.

2. Прилагодливи нивоа на интензитет: со 30 прилагодливи нивоа на интензитет, можете да ја прилагодите програмата за обука според чувствителноста и барањата за тренирање на вашето куче.Ова обезбедува удобна и ефективна тренинг сесија за вашето сакано милениче.

3. Контрола на долг дострел: Напредниот далечински управувач на јаката ви овозможува да го тренирате вашето куче од далечина до 6000 стапки, односно 1800 метри, што е најдолгиот опсег на далечински управувач на пазарот до сега.Без разлика дали сте во паркот или во вашиот двор, можете самоуверено да го водите однесувањето на вашето домашно милениче без да бидете физички присутни.

4. Се полни и водоотпорен: Нашата обвивка за обука е опремена со долготрајна батерија на полнење, чие време на мирување е 185 дена, заштедувајќи ви од мака за постојано менување на батериите.Дополнително, тој е дизајниран да биде водоотпорен, овозможувајќи му на вашиот крзнен пријател да истражува дури и во влажни услови.

5. Безбедно и хумано: Ја разбираме важноста на благосостојбата на вашето домашно милениче.Јаката за обука на кучиња MIMOFPET користи безбедни и хумани нивоа на стимулација кои не предизвикуваат штета или вознемиреност на вашето куче.Служи како нежен потсетник за промовирање позитивно однесување и обесхрабрување на несаканите дејства.

Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (1)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (2)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (3)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (4)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (5)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (6)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (8)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (7)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (9)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (10)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (11)
Вовед за Mimofpet X2 Model Dog Training Collar01 (12)

Време на објавување: Октомври-14-2023 година